Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Turboplay Jackpot Gokkast

De Turboplay is een welbekende klassieke Nederlandse gokkast die al tientallen jaren bestaat. De "Turboplay Jackpot" gokkast is hier dan ook op gebaseerd, maar wijkt op bepaalde punten wat af van de klassieke versie wat deze online versie nog leuker maakt. Bij de maximale inzet van 16 punten kan je namelijk met drie verschillende symbolen een jackpot prijs winnen. Niet dat dit een progressieve is, want het komt neer op hoofdprijzen van 200 credits.

De makkelijkste manier om deze geweldige gokkast te leren kennen is door gewoon te gaan spelen. Klikken op de "Start" button en het basisspel zal starten met een inzet van 1 credit (10 cent). Het basisspel wordt gespeeld met de 1e drie rollen met een enkele win lijn. Twee of drie Joker symbolen op de win lijn geeft een mystery win. Bij behaalde winsten kan je er voor kiezen om het "kop of munt" spel te spelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je winsten te innen, maar nog leuker is het om ze op te sparen t.b.v. het vervolgspel. Met de Start / Sparen knop kan je namelijk je winsten evenredig verplaatsen naar de 8 club meters. Let er wel op dat het vervolgspel automatisch zal starten als er voldoende credits beschikbaar zijn. Middels de "Kies Spel" button kan je altijd weer terug keren naar het basisspel. Het vervolg spel kent twee varianten: inzet x4 met de eerste drie rollen i.c.m. 27 ways to win en inzet x16 met alle vier de rollen en 108 ways to win. Bij de hoogst mogelijke inzet heb je dus de grootste kans op het verkrijgen van winnende combinatie, immers je kan winnen op de volgende manieren:

 • WIN x WIN x WIN x WIN
 • - WIN x WIN x WIN
 • WIN x WIN x WIN -
Het is alleen wel verstandig om te beseffen dat spelen met 16 credits per draai neer komt op een inzet van €1,60 Een aantal spins op rij zonder behaalde winsten en je bent snel meer dan een tientje kwijt. (Niet dat dit uitmaakt als je in de fun modus speelt, je zal namelijk elke keer weer gratis fictief speelgeld ontvangen). Als je het vervolgspel speelt zullen de Joker symbolen een speciale functie hebben. Bij de x4 inzet heb je er drie nodig voor een mystery win van 8 tot 200 credits en bij de x16 inzet zal elke Joker in beeld een mystery prijs uitkeren van 8 tot 200 credits.

Turboplay Jackpot

Belangrijkste spelelementen

 • Basisspel met 3 rollen, 3 rijen symbolen en 1 win lijn
 • Kop of Munt spel aanwezig bij behaalde winsten in het basisspel
 • Vervolgspel met twee inzet mogelijkheden
 • X4 3 rollen 27 ways to win + 3 jokers geven een mystery win
 • X16 4 rollen 108 ways to win + elke joker in beeld geeft een mystery win tot max. 200 credits.
 • 8 Club meters voor totaal max. 1600 credits
 • 0/1 spel om gelijk het topspel te kunnen spelen
 • Full screen spelen mogelijk
 • Autoplay mogelijkheid

Het spelen op de online Turboplat Jackpot gokkast zal zelfs in de gratis speelmodus niet snel vervelen, mede omdat het spel grafisch gezien erg mooi is i.c.m. realistische geluidseffecten. Ook is het erg prettig dat Fruits4Real gebruik maakt van de nieuwste technologieën waardoor het spel altijd soepel verloopt.


Genoeg in de gratis speelmodus gespeeld? Middels de "Return to Lobby" knop kan je makkelijk kennismaken met alle Fruits4Real gokkasten. Je evt. behaalde fictieve speelgeld winsten zal je zelfs automatisch meenemen naar de volgende gokkast. Misschien is het ook wel eens leuk om een gokje te wagen met echt geld. Zal toch leuk zijn als je bijvoorbeeld met 10 euro gekochte speel credits een paar honderd euro wint die je snel kan laten uitbetalen. Als je met echt geld wil spelen, is het wel vereist om een account aan te maken. Wel zo handig trouwens, want zodoende kan je makkelijk en veilig je saldo bewaren / opsparen. Speelgeld kopen kan ook snel en veilig met o.a. ideal en als je dit voor het eerst doet, zal Fruits4Real gratis je gestorte bedrag verdubbelen.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+