Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Turbo Joker Gokkast

De Turbo Joker is een gokkast waarbij de naam al enigszins verklapt dat de Jokers een speciale functie hebben. Ze komen alleen voor op de rollen van het topspel en geven de hoogst mogelijk uitbetaling. Echter als je met de hoogste inzet van 20 credits per spin speelt, zullen de Jokers de functie van Wild symbolen gaan vervullen. Wild symbolen kunnen alle andere vervangen en zodoende ervoor kunnen zorgen dat je vaker en hogere winsten behaald.

De manier van spelen is zoals we bij Fruits4Real gewend zijn, erg eenvoudig. Je hebt namelijk niet te maken met een ingewikkeld om te spelen gokkast. Als je wel eens een klassieke Nederlandse gokkast hebt gespeeld, dan zal je niet voor verrassingen komen te staan. Het spel start met 10 euro fictief speelgeld en je kan gelijk op de "Start" button klikken. De drie rollen van het basisspel zullen gaan draaien met een enkele win lijn. Zodra je een winnende combinatie op de rollen krijgt, kan je klikken op de "Start" knop die dan als "Save" geld. Je winsten zullen dan verhuizen naar de Clubmeter t.b.v. het topspel. Ook kan je er voor kiezen om gebruik te maken van het "kop of munt" spel. Voorspel juist om je winst te verdubbelen, dit kan je blijven doen totdat je 200 credits hebt behaald. Vanzelfsprekend kan je ook je winsten verliezen... Het topspel wordt gespeeld met de bovenste drie rollen met drie rijen symbolen. Je hebt niet te maken met een x-aantal win lijnen, maar met een "criss cross" functie. Dit betekend dat drie gelijke symbolen op een willekeurige plek mogen vallen, mits min. op elke rol één. Je zou dus kunnen spreken van een "27 ways to win" topspel. Zoals gezegd speel je het topspel met 5 credits per draai, echter bij een inzet van 20 credits zullen de Jokers Wild worden. Je kan er voor kiezen om het basisspel over te slaan en gelijk te starten met het topsspel. Klik dan op "choose bet" om de gewenste inzet te selecteren en het 1/0 spel te starten.


Turbo Joker

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en 1 win lijn
  • Prijs v/a 2 gelijke symbolen in het basisspel
  • Kop of Munt feature bij winsten behaald in het basisspel
  • Topspel met 3 rollen i.c.m. "Criss Cross" (27 ways to win)
  • Topspel met een inzet van 5 credits: Jokers vervullen geen speciale functie
  • Topspel met een inzet van 20 credits: Jokers vervullen de functie als Wilds
  • 1/0 spel aanwezig om gelijk het topspel te kunnen spelen
  • Supermeter voor max. 8000 credits

Ondanks zijn eenvoud, is de Turbo Joker een geweldige gokkast om op te spelen. Met name als je met 20 credits per spin het topspel speelt, zal je vaak verrast worden met mooie uitbetalingen. Grafisch gezien is het spel erg netjes en de geluidseffecten maken het nog spannender. Achter de "motorkap" is er echter ook veel aandacht besteed aan een altijd soepel lopend spel. Je zal dus niet onaangenaam verrast worden met "vastlopers".


Ondanks dat de Turbo Joker gokkast eenvoudig om te spelen is, is het zelfs een geweldig spel om te spelen in de fun modus. Je start met 10 euro gratis speelgeld en de kans is groot dat je je saldo snel weet op te hogen. Je hebt namelijk te maken met gokkasten die o.a. bekend staan om de meest gunstige uitbetalingspercentages. In een gokhal mag je al blij zijn als er 80% van alle inzetten weer als winst wordt uitgekeerd, bij de Fruits4Real kasten is het percentage bijna 98%. Natuurlijk garandeert dit niet dat je nooit zal verliezen, immers er worden ook erg hoge winsten uitbetaald. Maar als je besluit om eens met echt geld te spelen, is de wetenschap dat er veel weer wordt uitbetaald natuurlijk erg prettig. Om met echt geld te kunnen gokken is het wel eerst nodig dat je een account aan maakt. Geld storten kan vervolgens eenvoudig met een keuze uit 6 verschillende stortingsmethodes (natuurlijk ook ideal). Winsten kan je (indien gewenst) laten uitbetalen op je bankrekening. Wist je trouwens dat nieuwe spelers verwelkomt worden met een 100% stortingsbonus?

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+