Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Super Joker Gokkast

Als je op zoek bent naar klassieke Nederlandse gokkasten (die je o.a. kan spelen in de gokhallen), dan zal je Super Joker zeker kunnen waarderen. Deze gokkast is namelijk gebaseerd op een offline speelautomaat, maar bevat ook nog eens een aantal extra spel elementen. (Naast Super Joker biedt Fruits4Real natuurlijk nog meer "klassieke" gokkasten). Zodra je op onderstaande afbeelding klikt, zal in een nieuw venster de gokkast binnen 10 seconden geladen zijn. Je zal 10 euro fictief speelgeld ontvangen, zonder benodigde actie. Je kan dus gelijk op de "Start" button klikken, waarna het basisspel start. Deze wordt gespeeld op de eerste drie rollen onderaan met een enkele win lijn. Bij winsten kan je indien gewenst het "kop of munt" spel spelen, met een max. van 200 punten. Winsten kan je ook innen, of nog leuker, verhuizen naar de clubmeters t.b.v. het vervolg spel. Zodra je genoeg punten hebt voor het vervolg spel, dan zal deze automatisch starten. Bij een inzet van 5 punten, zal je spelen met drie rollen i.c.m. 27 win lijnen (criss cross). Bij een inzet van 10 punten speel je met alle vier de onderste rollen i.c.m. twee keer zoveel win lijnen. Nog leuker en spannender wordt het als je met 20 punten kan spelen, je zal dan met zowel de onderste als de bovenste vier rollen spelen en dat met in totaal 108 win lijnen.

De Joker symbolen vervullen een speciale functie. Ze keren namelijk mystery prijzen uit met een max. van 200 punten. Met name als je het vervolg spel speelt, zal het vaak gebeuren dat je kan klikken op de Start button voor mystery prijzen.


Super Joker

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel 3 rollen en een enkele win lijn
  • Kop of Munt feature aanwezig
  • Hold functie bij het basisspel
  • Vervolgspel met een inzet van 5, 10 of 20 punten, met respectievelijk 27, 54 of 108 win lijnen
  • Winnende combinaties met Joker symbolen geven mystery prijzen
  • 0/1 spel om gelijk met een inzet van 5, 10 of 20 punten te kunnen spelen
  • Maar liefst 10 clubmeter voor max. 1000 punten

De uitbetaal tabel lijkt misschien niet zo aantrekkelijk met bijvoorbeeld 8 punten als je 3 kers symbolen in het vervolgspel krijgt. Echter het zal vaak gebeuren dat je vele kersen in beeld krijgt en dankzij de max. 108 win lijnen zal dit resulteren in hoge winsten.

Fruits4Real staat bekend om zijn gebruik van de nieuwste technologieën. Dit zie je dan ook zeker terug bij de Super Joker met z'n mooie grafische en geluidseffecten.


De Super Joker gokkast is erg leuk en spannend om te spelen. Het zal namelijk vaak gebeuren dat je het vervolgspel bereikt en daar mooie winsten behaald. Ook is het een typische gokkast waarbij je niet tientallen keren hoeft te kijken naar een spelverloop zonder enige winnende combinatie. Wat dat betreft is het best aantrekkelijk om deze eens met echt geld te spelen, wat natuurlijk mogelijk is bij Fruits4Real. Je zal dan wel eerst even het korte registratie proces moeten doorlopen. Vervolgens kan je o.a. met ideal speel punten kopen en bij de eerste keer zal je zelfs een 100% welkomst bonus ontvangen. Dit betekend een gratis verdubbeling van je gekochte speeltegoed, mits je min. 10 euro stort.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+