Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Steptimer Jackpot Gokkast

In de vele gokhallen die ons land rijk is, zie je vaak meerdere Timer varianten gokkasten. Zo is er de Madtimer, Twintimer, enz. De online Steptimer Jackpot is echter meer dan een soort kopie van de genoemde. Ja natuurlijk zijn er veel overeenkomsten met de "normale" Steptimer, maar er staat niet voor niks "Jackpot" in de titel. Je kan namelijk in het topspel een hoofdprijs winnen van 400 credits en dat is toch maar mooi twee keer zoveel als bij de "gewone".

Als je deze gokkast wil spelen, hoef je alleen maar op de onderstaande afbeelding te klikken. In een nieuw venster zal binnen enkele tellen de gokkast worden geladen in de fun modus met 10 euro fictief speelgeld. Gratis speelgeld op? Je krijgt de mogelijkheid om dit gratis aan te vullen! de makkelijkste manier om het spel te leren kennen, is door gelijk te klikken op de Start knop. Je zal dan beginnen met het basisspel met de onderste 3 rollen in combinatie met een enkele lijn. Drie ster symbolen op een willekeurige plek zal worden beloond met 20 credits. Bij winsten klik je op de Start knop, deze zal dan fungeren als "sparen" knop, waarna de winst wordt verplaatst naar de Meters naast de bovenste rollen. Deze credits worden gebruikt voor het topspel. Deze speel je wederom met 3 rollen, echter met 5 lijnen. Het topspel speel je met een inzet van 5 credits zonder "nudges feature" of met 40 credits met "nudges feature". De Nudges meter zal op 3 starten en dit betekend dat als er geen winst is verkregen, één van de rollen max. 3 stappen zal verplaatsen om toch een winnende combinatie te vormen. Dit zal bij een inzet van 40 automatisch gebeuren, echter alleen als er een winst uit kan voortkomen.


Steptimer Jackpot

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en 1 lijn
  • Ster symbolen gelden als Scatter voor 20 credits
  • 0/1 spel t.b.v. het topspel
  • Topspel met 3 rollen en 5 win lijnen
  • Topspel met een inzet van 5 of 40 credits
  • Topspel spelen met inzet 40 betekend nudges actief
  • Jackpot van 400 credits
  • 8 win meters voor max. 1600 credits
  • Mogelijkheid om Autoplay te gebruiken

Met name als je het geluid van je pc / laptop aan doet, zal je kunnen rekenen op een geweldige speelervaring. De gokkasten van Fruits4Real zijn namelijk de meest realistische die je online kan spelen. Daarnaast kan je altijd rekenen op een vloeiend spelverloop. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Het is zelfs niet nodig om een snelle internet verbinding te hebben, standaard adsl is meer dan voldoende.


Bij Fruits4Real kan je gratis al hun gokkasten in de fun modus spelen. Als je een andere dan de Steptimer Jackpot wenst, klik je gewoon op de "Return to Lobby" link. Je zal een overzicht in beeld krijgen van de mooiste en leukste gokkasten. Genoeg gratis gespeeld? Natuurlijk kan je ook met echt geld spelen en winsten bij elkaar sparen die je kan laten uitbetalen op je bankrekening. Voordat je met echt geld kan spelen is het natuurlijk nodig om eerst speelgeld te kopen. Dit kan je doen met ideal, Neteller, Paysafecard, enz. Echter je zal wel eerst een account moeten aanmaken. Als blijk van waardering ontvang je van Fruits4Real een 100% welkomstbonus.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+