Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Starlight Gokkast

Het meest opvallende van de Starlight gokkast is natuurlijk het grote aantal rollen die aanwezig zijn aan de bovenkant t.b.v. het topspel. Het zijn er namelijk maar liefst 8, echter ook nog eens met 4 rijen symbolen (i.p.v. het standaard aantal van 3 rijen). Dit betekend dat je met maximaal 48 win lijnen het topspel kan spelen en dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat je het maximale aantal credits wint van 9600. Aangezien 1 credit neerkomt op 10 cent, betekend dit een hoofdprijs van 960 euro. Deze prijs is vergeleken bij vele klassieke Nederlandse gokkasten erg hoog te noemen en dat i.c.m. een veel hoger uitbetalingspercentage! De Starlight gokkast is eenvoudig te spelen, je klikt op de "Start" button en de drie rollen van het bassisspel zullen gaan draaien. Met het basisspel kan je credits winnen en opsparen voor het topspel. Als je het bassispel speelt, zal je ook gelijk het subspel spelen. Elke ster die je in beeld krijgt zal gaan oplichten naast de 3 rollen. Een hele rij vol betekend een mystery win van 4 - 100. Het is ook mogelijk om gelijk het topspel te spelen, klik dan op "choose game" totdat je de gewenste inzet hebt bepaald. Middels het 0/1 spel zal je dan gelijk punten verhuizen naar de Winbank. Let er wel op dat een hogere inzet niet betekend dat de uitbetaling van winnende symbolen hoger wordt, vanzelfsprekend neemt de win kans wel enorm toe als je met meer rollen tegelijk speelt.


Starlight

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en 1 win lijn
  • Starlight feature in het basisspel voor mystery wins
  • Basisspel kost 10 cent per draai
  • Topspel met 4 rijen symbolen, maximaal 8 rollen en 48 win lijnen
  • Inzet van het topspel staat gelijk aan het aantal win lijnen: 8, 16, 24, 32, 40 of 48
  • Drie Starlight symbolen in het topspel op een actieve win lijn geeft een mystery win van 10-200
  • Maximaal 9600 credits winnen met 1 draai

Naast de unieke spelelementen kan je rekenen op een soepel verlopend spel verloop. Het zal dus niet gebeuren dat de rollen door lijken te draaien, waardoor het spel vastloopt. Verder lopen de geluidseffecten synchroon met het spelverloop. Geen irritante vertragingen dus, waardoor je als speler het geluid liever uit hebt staan. Probeer het gerust eens uit in de fun modus:

>> Speel de Starlight Gokkast


Met name als je de Starlight gokkast in de gratis speelmodus speelt, maakt het niet uit als je er voor kiest om gelijk met een inzet van 48 credits te spelen. Je zal namelijk je fictieve geld saldo telkens opnieuw aangevuld krijgen. Als je besluit om deze geweldige gokkast met echt geld te spelen, is het misschien wel aan te raden om goed te kijken naar de hoogte van je inzet. 48 Credits betekend namelijk €4,80 en dat is best veel voor een enkele draai. Speel gerust eerst het bassisspel en spaar punten op in de winbank voor het topspel. Zodoende speel je als het ware alleen met je behaalde winst met een hoge inzet. Als je besluit om eens met echt geld een gokje te gaan wagen, dan zal je eerst een kort registratie proces moeten doorlopen. Vervolgens kan je veilig inloggen op je account en o.a. met ideal speel credits kopen. De eerste keer geld storten zal ook betekenen dat je een mooie 100% welkomstbonus ontvangt. Toch leuk twee keer zoveel ontvangen als wat je gestort hebt toch?


HOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+