Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Simply Wild Gokkast

De naam van de Simply Wild gokkast doet vermoeden dat je te maken hebt met Wild symbolen die alle andere kunnen vervangen. Dit klopt ook helemaal, mits je het topspel speelt met een inzet van 10 of 20 credits. Het topspel speel je met 3 rollen en 5 win lijnen of met 4 rollen en 10 win lijnen. Als je wil dat de Ster symbolen als Wild fungeren, dan is er een verdubbeling van de inzet noodzakelijk. Je win kans wordt hierdoor natuurlijk een stuk groter, maar of je ook meer winsten behaald...?

Zoals bij alle Fruits4Real gokkasten, heb je te maken met een eenvoudige speelwijze. Het spel zal laden met 10 euro fictief speelgeld en je kan gelijk het basisspel spelen door op de Start button te klikken. Het basisspel speel je met de onderste drie rollen en 1 win lijn. Bij winnende combinaties heb je de mogelijkheid om het "kop of munt" spel te spelen (tot max. 200 credits), je winsten te innen of te verhuizen naar de winbank t.b.v. het topspel. Op de onderste rollen komt ook een Kroon symbool voor. Deze kan je zien als een soort Scatter, zodra je op een willekeurige plek op de 1e twee rollen Kroon symbolen krijgt, wordt je beloond met een mystery prijs van 2 - 50. Als je op alle drie de rollen een Kroon symbool krijgt, dan zal je een prijs van 5 - 100 ontvangen. Onder de rollen van het basisspel staan ook "vast" buttons. Aangezien deze eigenlijk automatisch toegepast worden, zal je deze niet vaak nodig hebben. Zoals eerder vermeld speel je het topspel met de bovenste 3 of 3 rollen. Je start het topspel als je voldoende credits in de winbank hebt of als je er voor kiest om middels de "Spel / Munt" button het 0/1 spel te starten.


Simply Wild

Belangrijkste spelelementen

  • 3 Rollen basisspel i.c.m. een enkele win lijn
  • Kop of Munt feature bij het basisspel
  • Scatter symbolen voor mystery wins in het basisspel
  • Topspel met 3 rollen en 5 win lijnen of 4 rollen met 10 win lijnen
  • Mogelijkheid in het topspel om de Ster symbolen als Wild te laten fungeren voor een dubbele inzet
  • 0/1 spel om gelijk het topspel te kunnen spelen
  • Autoplay mogelijkheid

Zodra je op de Simply Wild gokkast speelt, zal je al gelijk het gevoel krijgen dat je speelt op een klassieke Nederlandse gokkast zoals je ze in de gokhallen kan vinden. We hebben het dan niet alleen over de speelwijze, maar ook over de speelervaring. Grafisch gezien is het namelijk allemaal erg netjes en als je je geluid aanzet, zal je verrast worden met realistische geluiden die synchroon lopen met het draaien van de rollen.

>> Speel de Simply Wild Gokkast


Het is natuurlijk erg verleidelijk om de Simply Wild gokkast eens met echt geld te spelen. Het is namelijk veel spannender als je echt geld kan verliezen, maar vooral: mooie bedragen kan winnen! Bij alle Fruits4Real gokkasten kan je rekenen op een eerlijk en veilig kansspel met een reële win kans. Vergeleken met de speelautomaten in de gokhallen, heb je zelfs te maken met een veel hoger uitbetalingspercentage. Van alle inzetten wordt namelijk zo'n 98% weer als winst uitgekeerd. Winsten kan je vanzelfsprekend laten uitbetalen op je bankrekening en dit zal zelfs sneller gaan dan je zou verwachten. Gokken met echt geld betekend echter ook dat je geld kan verliezen. Speel daarom nooit met geld wat je eigenlijk niet kan missen.


HOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+