Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Red Hot Active Gokkast

De Red Hot Active gokkast lijkt op het eerste gezicht om een vrij standaard te noemen spel. Maar vergis je niet... je zal verrast kunnen worden met geweldige extra's. Maar laten we eerst even kijken naar de basis. Je hebt namelijk te maken met een basisspel wat je speelt met 4 rollen en 1 win lijn. Vanaf twee gelijke symbolen (vanaf de 1e rol gezien), ontvang je al een prijs. Aangezien er een "kop of munt" spel aanwezig is, kan je zelfs kleine winsten verdubbelen tot mooie prijzen (met een max. van 200 credits). In het basisspel zal je met de Red Hot symbolen mystery winsten kunnen winnen. Als je credits wint in het basisspel kan je deze natuurlijk ook gelijk innen of je kan ze verhuizen naar de Clubmeter t.b.v. het vervolg spel.

Het vervolg spel speel je met dezelfde 4 rollen als het basisspel. Echter je hebt te maken met 10 win lijnen (van links naar rechts en andersom). Het vervolg spel speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Als je met 5 credits speelt, zal de "red hot" fetaure niet geactiveerd kunnen worden. Bij het spelen met 10 of 20 zal dit wel het geval zijn, daarnaast zal bet 20 zorgen voor een hogere uitbetaal tabel. Het is aan te raden om het vervolgspel min. met 10 credits te spelen. Je zal zien dat met Red Hot symbolen in beeld het lampje boven de betreffende rol zal gaan oplichten. Zodra ze alle vier branden, zal je de "Red Hot Active" featue starten. De rollen worden rood en elk Red Hot symbool zal gelden als Wild. Aangezien deze als het ware gestapeld voorkomen, zijn hoge winsten niet zeldzaam! Pas alleen op voor het "Devil" symbool, zodra deze in beeld komt zal de feature stoppen. Ook is het handig om te weten dat als je bezig bent met het opsparen van de oplichtende "Red Hot" lampjes, deze zullen doven als je een winnende combinatie krijgt.


Red Hot Active

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 4 rollen en 1 win lijn
  • Winnende Red Hot combinaties geven mystery prijzen in het basisspel
  • Kop en Munt feature
  • Mogelijkheid om de rollen vast te houden in het basisspel
  • Topspel met een inzet van 5, 10 of 20 credits, altijd met 10 win lijnen
  • Red Hot fetaure vanaf een inzet van 10 credits met kans dat alle Red Hot symbolen als Wild functioneren
  • 0/1 spel aanwezig
  • Clubmeter voor max. 1000 punten
  • Autoplay mogelijkheid

Het kost misschien even wat tijd voordat je het extra spelelement helemaal door hebt, maar zodra je de Red Hot Active Feature activeert, zal het allemaal snel duidelijk worden. Speel dan wel met het minimaal benodigde inzet van 10 punten. Zet ook zeker je geluid eens aan, voor een wel heel unieke speelervaring. De gokkasten van Fruits4Real zijn namelijk erg realistisch.


Aangezien je onbeperkt gratis de gokkasten van Fruist4Real kan spelen, zal het niet al te lang duren voordat je de unieke spel elementen leert kennen en waarderen. Het wordt dan alleen wel erg verleidelijk om met echt geld te spelen, want je saldo zal erg snel kunnen oplopen. Vanzelfsprekend is een gokje wagen met echt geld mogelijk, maar je zal wel eerst een account moeten aanmaken. Dit proces is simpel en zal slechts enkele minuten duren. Vervolgens kan je speelgeld kopen door gebruik te maken van 1 van de 7 stortingsmethodes. Het is aan te raden om wel min. 10 euro te storten, aangezien je dan automatisch een 100% welkomstbonus zal ontvangen. Dit is dus maar mooi een gratis verdubbeling van je saldo met daardoor een 2x zo grotere kans om mooie winsten te behalen.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+