Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Random Flashback Gokkast

Er zijn zo van die klassieke Nederlandse gokkasten die zelfs na tientallen jaren nog steeds erg leuk zijn. Dit is bij de Random Flashback gokkast zeker ook het geval en het leuke is dat je deze ook nog eens gratis kan spelen of met echt geld i.c.m. een uitbetalingspercentage van ongeveer 98%. Dit was bij de gokhallen wel anders... daar mocht je blij zijn als er 80% van alle inzetten weer als winst werd uitgekeerd. Wat dat betreft is de online variant nog aantrekkelijker dan de echte speelautomaat.

De speelwijze van Random Flashback is erg simpel. Je zal starten met 10 euro fictief speelgeld en als dit op is, krijg je de mogelijkheid om nog eens 10 euro te ontvangen. (Dit is natuurlijk van toepassing als je in de fun modus wenst te spelen). Je start de onderste drie rollen i.c.m. een enkele win lijn simpelweg door op de start knop te klikken. De "Kroon" symbolen gelden als een soort Scatter en geven een mystery prijs van 8 -80 als je een Kroon op een willekeurige plek op elke rol krijgt. Het is mogelijk middels het 0/1 spel om gelijk het bovenspel te starten. Er zullen 4 punten evenredig worden verhuist naar de potten en er wordt een punt gebruikt uit je "speel saldo" om de rollen met een inzet van 5 te kunnen laten draaien. Het bovenspel wordt gespeeld met 3 rollen en er zijn 5 win lijnen. Drie "Red Seven" symbolen op een lijn, geven een mystery prijs van 20 - 200. Aangezien er 4 potten (soort clubmeters) zijn, kan je maximaal 800 punten opsparen. Vanzelfsprekend kan je wel meer punten winnen, deze zullen gewoon worden verplaatst naar je win balans.


Random Flashback

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en 1 win lijn
  • Kroon symbolen gelden als Scatter
  • 0/1 spel om gelijk credits te kunnen verhuizen t.b.v. het bovenspel
  • Bovenspel met 3 rollen en 5 win lijnen
  • Bovenspel speel je met een inzet van totaal 5 punten
  • Vier potten aanwezig (clubmeters) voor max. 800 punten
  • Mystery wins met 3 Red Sevens
  • Autoplay mogelijkheid aanwezig

Er zijn wel meerdere online gokkasten ontwikkelaars met de Random Flashback in hun assortiment, maar deze is wel het meest realistisch. Dit zie je o.a. terug in de geluidseffecten, maar ook in het prettige spel verloop. Je zal niet verrast worden met een kast die vast loopt, of met rollen die oneindig door lijken te draaien. Het enigste wat ontbreekt is een uitbetaal knop, waarna je de muten uit de gokkast hoort vallen ;-)


De Random Flashback gokkast is er typisch zo'n één waarmee je oude tijden kan laten herleven. Een handvol met knaken en maar hopen dat je een leuke winst behaald... Het is dan ook erg leuk dat deze variant nu ook onbeperkt gratis te spelen is. Je klikt op de afbeelding of link hierboven en binnen enkele seconden zal het spel geladen zijn in een nieuw venster. Je hebt dan wel te maken met een "fun modus" spel, maar vanzelfsprekend is het mogelijk om ook met echt geld te spelen. Klik dan op de "play for real" knop en er zal een inschrijf formulier openen. Registreren kost slechts enkele minuten van je tijd en het hebben van een persoonlijke account biedt o.a. als voordeel dat je je saldo veilig kan bewaren. Gewoon even inloggen en je zal gelijk kunnen spelen met je beschikbare saldo. Spelen met echt geld bij Fruits4Real biedt ook als voordeel dat je kan rekenen op een mooie 100% stortingsbonus. Dit is vrij uniek in de wereld van online gokkasten.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+