Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Power Win Gokkast

De nieuwste gokkast van Fruit4Real doet zijn naam behoorlijk eer aan, je kan namelijk per draai tot 4800 credits winnen. Op deze manier vul je de Powermeter wel erg snel tot de max. van 8000 en dit staat toch maar mooi gelijk aan een geld prijs van €800,- Power Win heeft een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 3 rollen en een enkele win-lijn. Het topspel bevat ook 3 rollen, maar deze heeft 5 win-lijnen. Om het topsspel te kunnen spelen, heb je minimaal 4 punten nodig in de powermeter. Deze 4 punten met een waarde van 40 cent + 1 punt t.w.v. 10 cent uit je gewone saldo zijn nodig om het topspel met "Bet 5" te kunnen spelen. Je kan er ook voor kiezen om het basisspel over te slaan door gebruik te maken van de "1/0 Game". Naast de genoemde kenmerken van Power Win is er ook nog een extra game feature aanwezig. Zodra je in het top spel op elke rol (op een willekeurige plek" het "power win" symbool krijgt, ontvang je 1, 2 of 3 shots. Dit betekend dat de prijzentabel met de inzet waarmee je de feature hebt gewonnen zal gaan oplichten, vakje voor vakje. Op de Start knop klikken betekend het stoppen van het "lampje" en de punten die oplichten zijn voor jou!


Power Win

Belangrijkste spelelementen

  • Gokken met een inzet vanaf 10 cent per draai
  • Basisspel met 3 rollen met een inzet van 1 credit
  • Hold functie in het basisspel
  • 3 PowerWin symbolen in het basisspel geven een mystery win van min. 10 credits
  • 1/0 spel t.b.v. het topspel met een win kans van 99,9%
  • Topspel met 3 rollen en 4 verschillende inzet mogelijkheden: 5, 10, 20 en 40 credits per draai. Elke inzet heeft z'n eigen uitbetaal tabel
  • Power Win feature in het topspel, je ontvangt willekeurig 1, 2 of 3 schoten waarmee je altijd credits wint.
  • Powermeter (clubmeter) met een max. van 8000 credits
  • Autoplay mogelijkheid is aanwezig

Naast bovenstaande kan je rekenen op een zeer soepel lopend spelverloop i.c.m. mooie grafische- en geluidseffecten. De speelwijze is eenvoudig gehouden.


De Power Win gokkast kan je onbeperkt gratis in de fun modus spelen. Het spel zal laden met 10 euro fictief speelgeld en als je saldo 0 bedraagt, zal er een venster openen met de vraag of je nog een keer gratis wil spelen. Je kan er ook voor kiezen om een andere gokkast uit te proberen. Klik gerust op "Menu" en vervolgens op "Lobby". Je zal een overzicht bereiken van alle geweldige gokkasten. Spelen met echt geld is ook mogelijk, echter het is wel vereist om eerst een account aan te maken. Het registreren is binnen enkele minuten klaar en je zal o.a. middels iDeal speel credits kunnen kopen. Je mag zelfs rekenen op een mooie welkomst bonus van 100%.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+