Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Mystic Player Gokkast

De Mystic Player is een geweldige gokkast om te spelen, of liever gezegd, twee geweldige gokkasten die je (indien gewenst) tegelijkertijd kan spelen. Zodra het spel geladen is zie je in je speelscherm als het ware twee gokkasten in één. Je hebt dus twee setjes met rollen, speel buttons, enz. Aangezien je 10 euro fictief speelgeld ontvangt, is het aan te raden om met 1 spel te starten. Zodra je een leuke winst hebt behaald kan je bijvoorbeeld het "Autoplay" kaartje gebruiken door er op te klikken en beginnen met de 2e gokkast. Als je met wat geluk ook met het 2e spel een leuk aantal credits hebt behaald kan je wederom de Autoplay functie gebruiken. Vervolgens is het lekker achterover leunen en kijken naar de mooie winnende combinaties.

De speelwijze van Mystic Player is een beetje afwijkend vergeleken met de klassieke Nederlandse gokkasten. Je zal namelijk moeten starten met het 10/20 spel om credits te verhuizen naar de credits meter en vervolgens naar de Meter A of B (winbank). Zodra er genoeg credits zijn, zal de Start knop oplichten en kan je de rollen laten draaien. Als je even niks doet zal je de "Turns" meter zien aflopen, deze geeft aan hoeveel spins je kan spelen met je huidige punten aantal. De aflopende "Turns meter" betekend niet dat je credits verliest, het geeft je namelijk de mogelijkheid om meerdere naar "boven" te verhuizen zodat je met een hogere inzet kan spelen. Eigenlijk is er niet echt een basisspel aanwezig, maar start je gelijk met het topspel. Er zijn immers wel twee setjes met rollen aanwezig, maar slechts 1 setje per gokkast. Anderzijds kan je spelen met een inzet van 1 credit zien als basisspel, aangezien je dan te maken hebt met 1 win lijn. Spelen met een inzet van 5, 10, 20, 40 of 100 credits betekend dat je met 5 win lijnen speelt. En hoe hoger de inzet, des te mooier wordt de uitbetaal tabel. Je kan met een inzet van 100 credits zelfs duizenden credits in één keer winnen!


Mystic Player

Belangrijkste spelelementen

  • Twee gokkasten tegelijk spelen (indien gewenst)
  • Spelen met 1 credit per draai betekend spelen met 1 win lijn
  • Bet 5, 10, 20, 40 en 100 mogelijk met 5 win lijnen
  • Mystery uitbetalingen voor 3 vraagtekens op een actieve lijn
  • 10/20 spel met 99,9% win kans
  • Win tot honderden euro's in een enkele draai
  • Autoplay mogelijkheid
  • Geweldige geluidseffecten
  • Soepel spelverloop

Zodra je de speelwijze door hebt, zal je naar grote waarschijnlijkheid deze gokkast helemaal geweldig vinden. Met name de ruime inzet keuzes en de combinatie van twee gokkasten in één is erg leuk. Daarnaast is het erg prettig dat het spelverloop erg prettig verloopt. Fruits4Real gebruikt namelijk de nieuwste technologieën om vastlopende kasten te voorkomen. Zet ook zeker je geluid eens aan, dit maakt het spel nog realistischer en daarmee spannender.


Wat ons betreft is er slechts één nadeel aan de Mystic Player gokkast, je zal namelijk snel geneigd zijn om je inzet aan te passen en zodoende kans te kunnen maken op de hoogst mogelijke uitbetalingen. Echter spelen met 100 credits per draai betekend wel per draai 10 euro inzetten en dat eventueel keer twee. Je zal er toch niet aan moeten denken dat je 10 draaien op rij geen enkele winst behaald... Dit is natuurlijk geen enkel probleem als je in de fun modus aan het spelen bent, maar als je met echt geld speelt is het waarschijnlijk een ander verhaal. Sowieso is met echt geld gokken een stuk leuker en spannender, maar geld verliezen is nooit leuk. Gelukkig krijg je bij je eerste storting bij Fruits4Real een mooie 100% bonus. Je zou er dan voor kunnen kiezen om alleen met je bonus geld hoog in te zetten. Het is ook een aanrader om goed je saldo in de gaten te houden en alleen met je behaalde winst met een inzet van 20 credits of hoger te spelen. Aangezien Fruits4Real een aantrekkelijk hoog uitbetalingspercentage hanteert, zou het zomaar kunnen gebeuren dat je een hoog geld bedrag kan laten uitbetalen.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+