Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Magic Circle Gokkast

De Magic Circle gokkast is een wel heel erg bijzonder spel. Niet dat deze erg afwijkt van de klassieke Nederlandse gokkasten qua basis spel principe, maar je kan wel rekenen op een extra spel element: de "Magic Circle". Dit is een game feature die je in het vervolgspel kan bereiken met op elke rol een rode of blauwe ster symbool. En als je met een inzet van 10 speelt, mag het ook een combinatie van rood en blauw zijn. Zodra je de magische cirkel activeert, zullen de afzonderlijke ringen van de cirkel gaan draaien (althans de lampjes). Je begint met de binnenste ring en klikt op "Start" om een prijs te selecteren. Met wat geluk ontvang je de pijl, waarna je een ring naar buiten gaat voor extra hoge prijzen. Dit kan zo vier keer achter elkaar doorgaan met uiteindelijk hoofdprijzen van 200 credits.

Vanzelfsprekend is er een basisspel aanwezig. Deze wordt gespeeld met 3 rollen en een enkele win lijn. Bij winsten kan je deze innen of verhuizen naar de Clubmeter. De credits in de Clumeter worden gebruikt voor het vervolgspel (clubspel). Dit wordt gespeeld met dezelfde 3 rollen, echter met 27 ways to win. Dit betekend dat een winnende combinatie niet op een lijn terecht hoeven te komen. Drie dezelfde symbolen (op elke rol 1) is slechts nodig voor een uitbetaling. Het clubspel speel je met een inzet van 5 (4 credits uit de clubmeter en 1 uit de punten meter) of met een inzet van 10 (9 uit de clubmeter en 1 uit de punten meter). Bij de hoogste inzet heb je te maken met een hogere uitbetaal tabel, maar ook met een grotere kans om de Magic Circle te activeren. Je kan er ook voor kiezen om het basisspel over te slaan en gelijk te starten met het clubspel. Klik dan op "kies spel", selecteer je gewenste inzet en start het 0/1 spel met 99,9% kans op een credits overdracht.


Magic Circle

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en een enkele win lijn
  • Ster symbolen gelden als Scatter voor een mystery prijs in het basisspel
  • 0/1 spel om gelijk credits te kunnen verhuizen t.b.v. het Clubspel
  • Clubspel met een inzet van 5 of 10 credits
  • Clubspel met 27 ways to win (criss cross)
  • Extra game feature: Magic Circle met kans op 200 credits
  • Mogelijkheid om Autoplay te gebruiken
  • Uitbetalingspercentage van rond de 98%

Het extra spel element maakt deze gokkast erg leuk om te spelen. Met name omdat de "ster symbolen" als het ware als extra op andere symbolen voorkomen. Mede hierdoor zal het vaak gebeuren dat je winsten behaald. Ook is het een aanrader om je geluid aan te zetten, de gokkast wordt zo nog realistischer dan die zonder geluid al is. Ook is het erg prettig dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën, waardoor deze gokkast erg fijn speelt zonder "vastlopers".


Op de afbeelding hierboven of de gele link klikken en in een nieuw venster zal de Magic Circle gokkast binnen 10 sec. geladen worden. Je zal zien dat er €10,- in je saldo staat, dit is vanzelfsprekend fictief speelgeld. Dit zal trouwens onbeperkt worden aangevuld, zodat je lekker kan blijven spelen. Via de "return to lobby" knop, krijg je een overzicht van alle Fruits4Real gokkasten. Je kan deze natuurlijk ook onbeperkt gratis spelen. Als je kiest voor een andere gokkast, dan neem je je evt. fictieve winsten gewoon mee. Je hoeft dus niet opnieuw te beginnen met 10 euro. Gratis spelen op de mooiste online speelautomaten is al leuk, maar met echt geld spelen is nog vele malen leuker. Tenminste als je wat geld kan besteden voor een spannende speelervaring. Met echt geld spelen hoeft niet duur te zijn, vanaf 10 euro kan je al rekenen op een 100% bonus. Maar minder storten is ook mogelijk. Maak wel eerst even een account aan, dit kost slechts een minuutje van je tijd.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+