Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Jackpot Timer Gokkast

Fruits4Real heeft meerdere zogenaamde "Timer" gokkast en deze variant (de Jackpot Timer) is misschien wel de leukste. Dit komt vooral omdat je het topspel kan spelen met een inzet van 20 punten en dan kans kan maken op de jackpot van 800 punten. Natuurlijk is het ook erg prettig dat je het topspel met 4 rollen in combinatie met 10 win lijnen en een erg aantrekkelijke uitbetaal tabel hebt. Zelfs met slechts 3 citroen symbolen op een rij, win je al 80 punten en dat is best veel voor een "Timer" gokkast.

Als we kijken naar de speelwijze, dan is de Jackpot Timer een eenvoudig te spelen gokkast. Het spel zal laden met 10 euro fictief speelgeld en je kan gelijk op de Start knop klikken. Je zal dan starten met het basisspel op de onderste drie rollen i.c.m. een enkele win lijn. De "Star" symbolen hoeven echter niet op de middelste positie op de rollen terecht te komen. Met drie Star symbolen in beeld zal je 20 punten winnen. Bij winsten is er geen mogelijkheid om door te gokken middels een "kop of munt" optie. Je kan je punten innen of middels de Start knop evenredig verhuizen naar de 8 (club-) meters. Zodra je daar voldoende punten hebt (min. 4 aangezien je bij bet 5 slechts 4 punten uit de club meter en 1 uit de puntenmeter gebruikt), zal je automatisch het topspel bereiken. Je kan er ook voor kiezen om eerst meer punten te sparen, klik dan op "Kies Spel" om het basisspel weer te selecteren. Ook is het hiermee mogelijk om het basisspel helemaal over te slaan. Je zal met het 0/1 spel gelijk punten verplaatsen naar de meters v/h topspel. Het topspel wordt gespeeld met de bovenste vier rollen. Bij inzet 5 zal je alleen met de eerste drie rollen spelen i.c.m. 5 win lijnen en bij inzet 10 en 20 zal je spelen met alle vier de rollen i.c.m. met 10 win lijnen. Het verschil tussen de inzet van 10 en 20 zit hem in de uitbetaal tabel. Hoe hoger de inzet, des te hoger worden de uitbetalingen.


Jackpot Tiimer

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met drie rollen en 1 win lijn
  • Star symbolen gelden als Scatter
  • 0/1 spel om gelijk punten te kunnen verplaatsen .b.v. het topspel
  • Topspel met inzet 5 = 3 rollen en 5 win lijnen
  • Topspel met inzet 10 of 20 = 4 rollen en 10 win lijnen
  • Hoogste inzet betekend kans op hogere uitbetalingen
  • Jackpot van 800 punten
  • 8 Clubmeters voor max. 8 x 200 punten

Als je al bekend bent met bijvoorbeeld de Mad Timer, dan zal de Jackpot variant voor weinig verrassingen zorgen. Tenzij je kijkt naar de uitbetaal tabel die toch en stuk gunstiger is en dat i.c.m. een hoog uitbetalingspercentage (van rond de 98%).

Je geluid aanzetten zal zorgen voor een nog realistischer speelervaring De geluidseffecten lopen netjes synchroon met het draaien van de rollen. (Dit is bij veel online gokkasten niet het geval).

>> Speel de Jackpot Timer Gokkast


De kans bestaat dat je na een tijdje spelen in de fun modus een mooie fictief geld bedrag bij elkaar hebt gespaard. Dit zal misschien ook wel komen omdat je snel zal kiezen voor de hoogst mogelijke inzet. Als het echt geld was geweest, dan was de kans groot dat je voorzichtiger zal zijn met je inzetten, 20 punten komt namelijk toch neer op 2 euro... Als je besluit om wel eens met echt geld een gokje te wagen, dan is het misschien aan te raden om alleen met de hoogst mogelijke inzet te spelen als je met winst speelt. Anderzijds... als je een gokje waagt is geld verliezen altijd een mogelijkheid. Waarom zou je dan niet gaan voor de hoogst mogelijke prijzen? Iedere speler die met echt geld speelt doet er sowieso goed aan om vooraf te bepalen of het gestorte speelgeld wel gemist kan worden.


HOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+