Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Gold Lines Gokkast

Als je bekend bent met de meest populaire Nederlandse gokkasten, dan zal je de Gold Lines vast herkennen. Hij lijkt namelijk veel op de welbekende Randomrunner die nog steeds in veel gokhallen te vinden is. Maar vergis je niet... Gold Lines is toch echt een andere gokkast wat met name te zien is in het topspel. Het basisspel lijkt dan wel weer vrij identiek met z'n drie rollen, 1 win lijn en 20 credits uitbetaling voor op elke rol een ster in beeld. Zoals gezegd is met name het topspel anders, wat gelijk te zien is aan de extra (4e) rol. Dit is alleen niet alles, als je goed kijkt zie je ook dat je te maken hebt met 4 rijen symbolen. Dit zorgt ervoor dat je het topspel met maximaal 16 win lijnen kan spelen en dat met een inzet van 16 credits. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het topspel met een lagere inzet te spelen, 4 credits voor 4 win lijnen en 8 credits voor 8 win lijnen.

Fruits4Real heeft natuurlijk ook weer veel aandacht besteed aan het speelgemak (speelplezier trouwens ook). Het zal dan ook weinig moeite kosten om deze gokkast te leren kennen. Het makkelijkste is om gewoon op de Start knop te klikken en te beginnen met het basisspel. Winsten kan je dan opsparen t.b.v. het topspel. Gelijk met de bovenste rollen spelen is ook mogelijk, klik dan op "Kies Spel" en selecteer je gewenste inzet. Je zal dan het 0/1 spel starten met 99.9% kans dat je punten verhuist naar de "meters".


Gold Lines

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel wordt gespeeld met 3 rollen en 1 win lijn
  • Drie ster symbolen in beeld bij het basisspel geeft 20 credits (scatter)
  • 0/1 Spel aanwezig om gelijk het topspel te kunnen spelen
  • Topspel met 4 rollen en 4 rijen symbolen
  • Topspel speel je met 4, 8 of 16 win lijnen
  • 10 Meters (winbanken) aanwezig t.b.v. het topspel, hierdoor kan je maximaal 2000 credits opsparen
  • Je kan in een enkele draai maximaal 640 credits winnen als je het topspel speelt met inzet 16

De Gold Lines gokkast is eenvoudig te spelen, maar biedt ook veel speelplezier. Met name als je het topspel met 16 lijnen kan spelen, kunnen de winsten snel oplopen. Ook is er veel aandacht besteed aan een vlekkeloos verlopend spel, dus zonder haperingen in de rollen e.d. En zijn de geluidseffecten synchroon aan het spelverloop.


Om de Gold Lines gokkast te leren kennen, is het mogelijk om onbeperkt gratis te spelen. Je zal starten met 10 euro fun geld en als je saldo op is, zal er een venstertje in beeld komen met de vraag of je verder wil gaan met gratis spelen. Natuurlijk staat er ook de vraag bij of je met echt geld wil spelen. Doe dit echter alleen als je er geld voor over hebt en dus kan missen. Ga er ook altijd van uit dat je je gestorte geld verliest. Niet dat dit per definitie zal gebeuren, want de gokkasten van Fruits4Real hebben een veel hoger uitbetalingspercentage dan de echte Nederlandse gokkasten. Als je met echt geld op de gokkasten wil spelen, is het vereist om een account aan te maken. Een eerste geld storting zal dan wel weer beloond worden met een aantrekkelijke 100% bonus. Dit betekend gratis een verdubbeling van je gekochte speeltegoed. Houdt ook zeker de nieuwsberichten in de gaten voor gokkasten toernooien, leuke acties en promoties.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+