Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Caribbean Adventure Gokkast

Eigenlijk is de naam "Caribbean Adventure Gokkast" niet geheel juist, het zijn namelijk twee gokkasten in één. Dit lijkt misschien wat vreemd, maar als je een gokkasten liefhebber bent zal je al snel merken dat dit zeker een voordeel biedt. Je kan namelijk starten met het spelen van de linker (of rechter) gokkast en als je daar genoeg credits in de winbank hebt, plaats je het Autoplay kaartje tussen de Start knop. Het spel zal vervolgens automatisch verlopen, zodat je op de andere gokkast kan spelen. Je hebt dus niet te maken met twee speelvensters met elk een eigen gokkast, maar dus echt twee gokkasten in 1 scherm. De speelwijze is in het begin wel wat anders dan je waarschijnlijk gewend bent. De Start button is namelijk niet opgelicht en je zal eerst vanuit je balans credits moeten verhuizen naar de credits meter. Dit gaat in stapjes van 10 en de Start button zal oplichten. Hier op klikken en je zal de credits verhuizen (via een 10/20 spel) naar de winbank. Daarnaast staat de "Turns" meter die aangeeft hoeveel draaien je kan spelen (met de huidige inzet). Als je niks doet zal de "Turns" meter aflopen naar de 0, zodat je de mogelijkheid hebt om meer credits naar de Winbank te verhuizen. Je hebt dus ook de mogelijkheid om de Bet Level aan te passen. Elke Bet Level heeft zo z'n eigen uitbetaaltabel (klik op "Vieuw Payouts"). Daarnaast zal spelen met een inzet van 2 of 5 betekenen dat je met 3 rollen speelt i.c.m. 27 Ways to Win en een inzet van 20, 20 of 40 betekend spelen met 4 rollen en 2x 27 Ways to Win. We hebben het dan natuurlijk over spelen met 1 gokkast.


Power Win

Belangrijkste spelelementen

  • Twee gokkasten in één
  • Geen basisspel, je speelt als het ware gelijk het "topspel"
  • Afhankelijk van je inzet speel je per gokkast met 3 of 4 rollen i.c.m. 27 Ways to Win of 2x 27 Ways to Win
  • Inzetmogelijkheden: 2, 5, 10, 20 of 40 credits, 1 credit is 10 cent
  • Drie schatkisten in beeld worden beloond met 3 Free Spins, tijdens de gratis draaien geven schatkisten mystery wins
  • Autoplay mogelijkheid voor beide gokkasten
  • In 1 draai is het mogelijk om 1600 credits te winnen

Zoals eerder benoemd is de speelwijze in het begin een beetje wennen (het verhuizen van de credits), echter dit zal je snel genoeg door krijgen. Vervolgens is het genieten geblazen van een spannend spelverloop i.c.m. mooie uitbetalingen, geluidseffecten, extra spel elementen (Free Spins Feature), enz. En het is natuurlijk ook helemaal geweldig dat je 2 spellen tegelijk kan spelen!


Caribbean Adveture is onbeperkt gratis te spelen via Fruits4Real in de Fun Modus. Zelfs als je saldo 0 bedraagt kan je dit met fictief speelgeld laten aanvullen. Ook is het mogelijk om via de "Return to Lobby" link (rechts bovenin het speelscherm, gratis kennis te maken met de andere Fruits4Real gokkasten. Je evt. opgespaarde fictieve speelgeld neem je dan gewoon mee naar de andere kast. Spelen met echt geld is vanzelfsprekend ook mogelijk. Dit maakt het spel niet alleen een stuk spannender, maar ook erg leuk. Je kan namelijk veel hogere geld prijzen winnen dan bij de klassieke Nederlandse gokkasten. Het is wel vereist dat je een account aanmaakt, maar dit biedt natuurlijk als voordeel dat je je saldo veilig kan bewaren / opsparen.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+