Gokkasten Fun
Speel gratis de leukste gokkasten
Terug naar beginpagina

Bigtimer Gokkast

Als we naar alle klassieke Nederlandse gokkasten kijken die je nog steeds in de gokhallen kan spelen, dan is de "Timer" gokkast een wel erg bekende. De meest populaire variant is de Madtimer met z'n typische blauwe kleur, 8 meters en een totale inzet van 5 credits voor het topspel. De Bigtimer is een variant op de "Mad", maar heeft een aantal unieke eigenschappen. Het grootste verschil is de aanwezigheid van een progressieve jackpot, die bij elke echt geld inzet zal oplopen. Hierbij tellen alle inzetten, dus ook van andere spelers. Daarnaast is er nog een leuk verschil, namelijk de mogelijkheid om het topspel met een inzet van 10 credits te spelen i.c.m. een verdubbeling van de uitbetaal tabel.

De makkelijkste manier om de BIGtimer te spelen, is door te klikken op de "Start" knop. Je zal dan beginnen met het basisspel waarbij je te maken hebt met 3 rollen en een enkele win lijn. Vanzelfsprekend is er een "hold" functie die bij mooie combinaties automatisch zal activeren. Het ster symbool is een bijzondere, deze hoeft namelijk niet op de win lijn terecht te komen voor een uitbetaling. Zodra je drie ster symbolen in beeld krijgt, zal je 20 credits winnen. Bij winsten kan je met de "Start" knop de credits evenredig verhuizen naar de 8 meters voor het bovenspel. Zodra je genoeg credits hebt, zal het topsspel automatisch starten. Let er wel op dat altijd automatisch de hoogste inzet mogelijkheid wordt gebruikt. Met "Kies Spel" selecteer je eenvoudig de gewenste inzet. Deze knop kan je trouwens ook gebruiken om het basisspel over te slaan. Met het 0/1 spel zal je gelijk credits verhuizen naar de club meters. Het topspel wordt gespeeld met 3 rollen en altijd met 5 actieve win lijnen. Bij inzet 10 maak je kans op de progressieve jackpot.


Bigtimer

Belangrijkste spelelementen

  • Basisspel met 3 rollen en 1 win lijn
  • Ster symbolen gelden als Scatter
  • 0/1 spel om gelijk credits te kunnen verhuizen t.b.v. het topspel
  • Topspel met 3 rollen en 5 win lijnen
  • Topspel met een inzet van 5 of 10 credits
  • Progressieve jackpot (bij het topspel met bet 10)
  • Autoplay mogelijkheid
  • 8 Meters voor max. 1600 credits

Met een eenvoudige speelwijze, realistisch geluid en een mooie grafische vormgeving, is de Bigtimer een geweldige gokkast om op te spelen. Ook is het erg prettig dat het spelverloop erg soepel verloopt. Het zal dus niet gebeuren dat de rollen maar blijven draaien of dat het spel vast loopt. Dit komt doordat Fruits4Real gebruik maakt van de modernste technologieën. Natuurlijk is het wel vereist dat je een stabiele internet verbinding hebt, maar dit hoeft echt geen 20mb per sec. te zijn.


Zodra je op bovenstaande afbeelding of de link klikt, zal je gelijk onbeperkt gratis de Bigtimer gokkast kunnen spelen. Het spel zal snel geladen zijn en er wordt gelijk 10 euro fictief speelgeld bijgeschreven. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet genoeg hebt aan de 10 euro, je zal echter als je saldo de 0 bereikt wederom speelgeld erbij krijgen. Op deze manier kan je uren lang speelplezier beleven en natuurlijk kan je ook makkelijk andere gokkasten kiezen en zelfs je evt. fictieve speelgeld winsten als het ware mee nemen. Met echt geld spelen is vanzelfsprekend ook mogelijk. Maak dan wel eerst even een account aan. Daarna kan je speelgeld kopen middels ideal, per telefoon, enz. en zal je zelfs beloond worden met een 100% stortingsbonus. Let wel: deze bonus kan je slechts 1 keer per gebruiker ontvangen.

GokkastenHOOFDMENU

Gokkasten Fun
Fruits4Real

 


ARTIKELS

Kermis gokkasten
Gratis spins
Gokkasten winkans

 


LINKS

Videoslot games
Online krasloten
Casino gokkasten

 

 


© gokkastenfun.nl | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+